Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Ostale aktivnosti

13. 02. 2014

Pirotsko priznanje ANEMU

Pirotska medijska kuća „Ani press", u čijem sastavu su Plus radio i Portal Plus online, organizovala je šestu Akciju "Ljudi za novo vreme". U prepunoj Sali Kluba Vojske Srbije uručena su tradicionalna priznanja uspešnim pojedincima, institucijama i sportskim kolektivima u oblastima lokalna uprava, privreda, zdravstvo, kultura i sport.
 

Na svečanosti su uručena i posebna priznanja koja simbolizuju nastojanja uspešnih Piroćanaca, ali i pojedinaca i institucija iz Srbije i sveta koji su svojim radom, rezultatima i aktivnostima za dobro Pirota i Piroćanaca doprineli bržem razvoju.

Priznanje ISKORAK dodeljeno je Saši Mirkoviću, doskorašnjem predsedniku ANEM-a, za njegov lični doprinos i sve rezultate koje je ova Asocijacija učinila na razvoju medija, ali i bespoštednoj borbi za prava medija, njihov status i položaj, kao i na donošenju medijskih zakona.

Ovo priznanje pripalo je i nemačkoj agenciji HELP za svesrdnu podršku pokretanju biznisa i dodeli podsticajnih sredstava malim preduzećima i poljoprivrednicima, kao i Nacionalnom savetu Roma za brojne akcije u okviru Dekade Roma i konačnu inkluziju Roma. Pirot je među gradovima koji je na ovom planu, zahvaljujući i nacionalnom savetu, učinio mnogo. U ime HELP-a i NSR priznanja su primili Maša Bubanj i Vitomir Mihajlović.

Specijalna priznanja EVROKORAK uručena su Nacionalnoj alijansi za ekonomski razvoj (NALED) - priznanje je primio Vladan Atanasijević, predsednik UO; dr Draganu Kostiću, predsedniku Regionalne privredne komore; i Vladanu Vasiću za uspešne rezultate pirotske opštine na planu stvaranja uslova za investitore, izgradnju infrastrukture, a povodom desete godine na mestu predsednika Opštine.

Tradicionalna priznanja „Piroćanka i Piroćanac" ove godine dobili su izuzetni pirotski sportisti - strelac Tiha Todorović i karatista Uroš Mijalković - za brojne medalje koje su osvojili na evropskim i svetskim takmičenjima.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs