Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

01. 06. 2012

Poziv za učešće na konkursu za nagradu „Culture Watch“

Balkanska inicijativa za kulturnu saradnju, razmenu i razvoj, BICCED, koju finansira Švajcarski program za kulturu na Zapadnom Balkanu, SCP, objavljuje konkurs za prvu „Culture Watch" nagradu.

Pozivamo novinare iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Srbije, da pošalju svoje tekstove na bilo koju temu iz oblasti kulturnih politika i menadžmenta u kulturi, koji su ili će biti objavljeni u periodu od 1. septembra 2011. godine, do 31. avgusta 2012. godine. Prijave treba poslati najkasnije do 30. septembra 2012. godine.

Novinari iz štampanih ili internet medija, sa radija i televizije, mogu učestvovati sa jednim (1) ozbiljnim, istraživačkim i analitičkim tekstom, uz koji će poslati svoju biografiju, informacije o temi koju su obradili u tekstu i opisati relevantnost svog istraživanja.

Detaljne informacije o nagradi, procesu prijave i izboru možete naći na ovom linku: www.balkaninsight.com/en/article/uputstvo-za-prijavu-20121.

Molimo Vas da pre prijave pažljivo pročitate uputstvo.

Ukupan nagradni fond iznosi 3.700 CHF (švajcarski franci), uključujući iznos poreza u skladu sa zakonima u Bosni i Hercegovini. Ovaj iznos će biti podeljen na sledeći način:

Prva nagrada: 2.000 CHF

Druga nagrada: 1.200 CHF

Treća nagrada: 500 CHF

Žiri može odlučiti da ne nagradi prvu nagradu i da ta sredstva podeli na više drugih ili trećih nagrada, zavisno od kvaliteta prijavljenih tekstova.

Za sve informacije i pitanja u vezi sa nagradom Culture Watch molimo vas pošaljite email na mailto:CWAward@birn.eu.com.ViEtDeVtRiCk

Uputstvo za prijavu

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs