Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

27. 08. 2010

KOŠAVA ODREŠILA KESU

Beograd, 27.08.2010. (Politika) - Da nas očekuje vruća televizijska jesen, ali i besomučna trka za rejtingom, svedoči i informacija koju smo saznali od izvora bliskih čelnicima TV Košave, da će se ova medijska kuće od jeseni najverovatnije zvati Hepi, a novo ime doneće i novu, osveženu programsku koncepciju, kao i sasvim drugačiju vizuelnu koncepciju.

Već smo videli da je Košava u sopstvenoj produkciji uradila i dva domaća serijala "Iz keca u dvojku", ali i "Totalno novi talas", a kako se šuška po kuloarima, to je samo uvertira u nove projekte ove kuće koja je očito rešila da se bolje pozicionira među domaćim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Marketing Košave, saznajemo, odrešio je kesu i očekuje se još uzbudljivih vesti iz ove kuće. Već se izvesno vreme na ovoj televiziji vrti reklama koja poziva nova TV lica da se prijave za mesto novinara, voditelja... Ali se takođe pominju i zvučna imena kao što su Olivera Kovačević, Marija Kilibarda, Anđelija Vujović...

Kako vidimo po forumima, najčešći komentari su da je vreme da se stvari promene i da je sjajna vest da "Čelična Lejdi", Olivera Kovačević prelazi na Košavu. Po gradu se uveliko priča i kalkuliše o ciframa koje su u opticaju za ove velike transfere. Da li će ih biti i da li će doći do dogovora ostaje da sačekamo.

Koliko smo mogli da saznamo, buduća televizija Hepi biće posvećena čitavoj porodici, tako da će biti dobre zabave, emisija, serija, ali i jedan sasvim nov, na našim prostorima još neviđen rijaliti koji će, kako se šuška, zaseniti sve do sada viđeno na domaćim televizijama. Očigledno su se ljudi iz vrha kompanije odlučili da daju veliki novac i promene konstelaciju na TV nebu.
A da li te novine podrazumevaju da će i u potpunosti biti promenjen voditeljski kadar, naš izvor tvrdi:

"Zvezde poput Branke Nevistić i Suzane Mančić završile su sa poslovanjem na ovoj televiziji, a i Branka (bivša Glasović) je zamenjena mlađom i lepšom Aleksandrom Simić!"

Čelnici Košave očigledno neće davati pare za istrošene i izvikane TV zvezde, one koje pune stranica tabloida, ali kako nezvanično saznajemo možda se u novom timu nađe i neka inostrana lepotica.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs