Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

08. 10. 2010

PRVI SAMIT POSVEĆEN ŠTAMPANIM MEDIJIMA

Beograd, 07.10.2010. (Politika) - Prvi regionalni samit posvećen štampanim medijima pod nazivom "Media press summit 2010" održaće se 13. oktobra u Beogradu, saopštila je Asocijacija medija. Na ovom skupu biće menadžeri domaćih i stranih novinsko-izdavačkih kompanija, agencija i oglašivača koji posluju u regionu kako bi razmenili mišljenja o ključnim poslovnim pitanjima i unapredili regionalnu saradnju i razvoj štampanih medija.

Kako je najavljeno okupljenima će se obratiti ministar kulture Nebojša Bradić izlaganjem na temu "Strategija razvoja medija u Srbiji - koliko država treba da sudeluje u radu štampanih medija". Na skupu će takođe govoriti Veselin Simonović, predsednik UO Asocijacije medija Srbije, i Rudiger Opers, ispred medijske grupacije VAC. Prisutni će imati priliku da čuju i izlaganja Milke Forcan, potpredsednice ABC Srbija, Ninoslava Pavića, direktora "Europa press holding" iz Hrvatske, Lidije Korać, direktorke "Oslobođenja" iz Bosne i Hercegovine, Miodraga Ivanovića, direktora crnogorske "Pobjede", i Jurija Giacomelija, predsednika uprave "Delo" iz Slovenije.

U okviru druge sesije skupa izlagaće Jelena Drakulić, direktorka "Ringier Axel Springer", Marek Slacik, direktor marketinga i prodaje "Telenora", Robert Čoban, predsednik "Press Group", Jelena Krstović, direktorka za korporativne komunikacije "Delta holdinga", Dalila Ljubičić, direktorka marketinga "Novosti", Marija Matić, direktorka medija planiranja "Direct media".

Za sve dodatne informacije možete pozvati 00 381 (0)11/26 44 700, a formular za učešće je na internet adresi http://www.abcsrbija.com/pdf/mps2010regsrp.pdf. Ovaj samit organizuje ABC Srbija uz podršku Asocijacije medija.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs