Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

10. 11. 2010

FAKULTET DIGITALNIH I NOVIH MEDIJA OTVOREN U BEOGRADU

Beograd, 10.11.2010. (Danas) - SAE Institut - lider u obrazovanju na polju digitalnih i novih medija, otvoren je nedavno u Beogradu. Studentima iz Srbije i regiona, koji će predavanja početi da pohađaju u novembru, na ovom prestižnom koledžu obezbeđena je kvalitetna nastava, treninzi, kao i pažljivo izabrana praksa iz audio inženjeringa i produkcije, filmske produkcije, njeb dizajna i digitalne animacije. Fakultet je opremljen najsavremenijim uređajima i opremom, a stručni predavači predstaviće oproban miks teorijskih i praktičnih znanja. Studije traju četiri semestra, a mogu se pohađati i vanredno.

Posetiocima na koktelu povodom otvaranja instituta dobrodošlicu je poželeo Romy Hanjatt, direktor SAE grupe, a svim budućim polaznicima je poručio da ova škola pruža jedinstvenu mogućnost studiranja po svetskim standardima, kao i najsavremenije obrazovanje u oblasti digitalnih medija. „Očekujemo da Beograd postane naš regionalni obrazovni centar u jugoistočnoj Evropi . Srbija, sa svojom mladom i talentovanom populacijom treba da krene da zaista proučava i uči jezik kreativnih medija, da razume kako da privuče publiku koristeći sinergiju koja postoji između različitih segmenata tržišta, usavrši veštine proizvodnje sadržaja i da za to uzme deo tog velikog kolača koji se odnosi na medije i komunikacije ne samo lokalno nego i internacionalno...", istakao je on.

Nova škola će se pridružiti impresivnoj mreži 56 gradova u kojima SAE Institut trenutno radi, uključujući London, Njujork, Berlin, Minhen, Pariz, Milano, Istanbul, Madrid, Atina, Sidnej, Dubai, Los Anđeles, Singapur.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs