Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

12. 11. 2010

Nagrade za izveštavanje o CEFTA

Beograd, 12.11.2010 (B92) - Centralno-evropski forum za razvoj i Privredna komora Srbije proglasili su pobednike novinarskog nagradnog konkursa za najbolje izveštavanje o CEFTA sporazumu.

Konkurs je raspisan povodom predsedavanja Srbije zajedničkim CEFTA komitetom, saopštili su organizatori konkursa.

Nagrade su dodeljene za dve kategorije: štampane i elektronske medije. Prvonagrađeni novinari imaće priliku da posete jednu od CEFTA zemalja, dok su dobitnicima druge i treće nagrade uručene plakete.

U kategoriji štampanih medija, prva nagrada pripala je Vesni Lapčić iz magazina "Preduzeće", druga nagrada Anici Nikolić iz dnevnog lista "Politika", a treću nagradu osvojila je Spasenija Beba Vujošević iz magazina "Pro Money".

U kategoriji elektronskih medija prva nagrada pripala je Slavici Subotić Braun i Mariji Stokući sa RT Vojvodina, drugu nagradu osvojila je Aranka Molnar iz Radio Zrenjanina, a treća nagrada pripala je Tanji Janković sa RTV B92.

Prilikom glasanja, koje je bilo javno, članovi žirija su posebnu pažnju obratili na: kreativnost, originalnost, etičnost, kao i doprinos pozitivnim promenama u društvu i privredi u vezi sa CEFTA sporazumom i izuzetnom značaju koji ovaj Sporazum ima za privredu Srbije, zaključuje se u saopštenju.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs