Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

25. 11. 2010

„PINK“ POKRENUO TV U MAKEDONIJI

Beograd, 25.11.2010. (Blic) - Imperija televizije "Pink" Željka Mitrovića širi se po eks-Ju regionu. Pre nepuna dva meseca promovisan je početak rada "Pinka SL" u Sloveniji, a ovih dana ista stvar se ponovila u Makedoniji, gde je svečano počeo da se emituje program "Pink 15".

Prema rečima Željka Mitrovića, koji se na koktelu održanom u hotelu „Holidej In" obratio prisutnima, u pitanju je petnaesta televizija iz njegove grupacije.

- Za svega četiri dana koliko se emituje, "Pink 15" stigao je na treće mesto po gledanosti u Makedoniji. Verujem da će do nove godine kadrovski i tehnički kapaciteti ove televizije biti popunjeni i da ćemo se ubrzo boriti za lidersko mesto - rekao je Mitrović.

Posle koktela gosti su se preselili u susedni noćni klub gde je počela vesela žurka za oko pet stotina ljudi. Željko Mitrović nije propustio priliku da odsvira bas gitaru u jednoj numeri s lokalnim klupskim bendom, a kasnije čak i da otpeva uživo pesmu "Bolje biti pijan nego star" grupe "Plavi orkestar". Kada je na binu izašao Aca Lukas, atmosfera u diskoteci se raspalila, a etno zvuci lako su naterali tamošnju publiku na ples. Posle Ace Lukasa nastupile su zvezde "Granda" Bane Mojićević, Rada Manojlović i Darko Lazić. Kratke nastupe imali su i Saša Kovačević, Željko Samardžić i Esma Redžepova.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs