Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

23. 02. 2011

NAGRADE ZA IZVEŠTAVANJE O EVROPSKIM INTEGRACIJAMA

Beograd, 23.02.2011. (Politika) - Nagrade za najbolje medijske priloge o procesu evropskih integracija u Srbiji za 2010. godinu dodeljene su juče novinarima, saopšteno je zvaničnom saopštenju.

Priznanje u konkurenciji "najbolji televizijski izveštaj" dobio je Goran Janjićević za prilog o divljim deponijama emitovan na Radio-televiziji Srbije, dok je za najbolji novinski izveštaj proglašen tekst "Srpska pogača posna za Evropu" Koste Rajevića. Nagradu za najbolji radijski izveštaj dobio je Ivan Jovanović, novinar Radio Beograda, za prilog o ekoinovativnim projektima koji se finansiraju iz fondova Evropske komisije.

Među prilozima u lokalnim medijima pobedu je odneo radio prilog Ane Simonovicove o mogućnosti korišćenja evropskih fondova za mikroregione emitovan u zajedničkoj emisiji radio-stanica Bač, Bački Petrovac, Kisač, Kovačica i Stara Pazova. Prilog na RTV Novi Pazar "Novopazarski džins uskoro na tržištu EU", autora Zorana Maksimovića pobedio je među prilozima u oblasti malih i srednjih preduzeća.

Nagradu dodeljuju Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, Delegacija Evropske unije u našoj zemlji i Erste banka.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs