Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Monitoring medijske scene

07. 09. 2010

IZVEŠTAJ SA ANEMOVOG OKRUGLOG STOLA III „Monitoring medijske scene u Srbiji“

 

 

 

 

 

Treći tematski okrugli sto ANEMa, pod nazivom "Monitoring medijske scene u Srbiji", održan je u beogradskom Medija centru, 07.09.2010. godine. Povod za ovaj javni skup je bilo predstavljanje štampanog izdanja treće ANEMove Publikacije pod istoimenim nazivom, kao i rezultata pravnog monitoringa medijske scene u Srbiji u 2010. godini, koji ANEM sprovodi u saradnji sa pravnim timom kancelarije "Živković&Samardžić".

Skupu su prisustvovali brojni predstavnici ministarstava i relevantnih državnih organa (Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Ministarstvo kulture, Ministarstvo trgovine i usluga, Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Zaštitnik građana, Zavod za intelektualnu svojinu, Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka о ličnosti, Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije), predstavnici regulatornih tela (RATEL, RRA), medijskih udruženja (ANEM, NUNS, Lokal pres), novinskih agencija (BETA, FoNet), nevladinog sektora (Beogradski centar za ljudska prava, Građanske inicijative), akademske zajednice, RTS-a, međunarodnih organizacija i donatorske zajednice (IREX, OEBS, Norwegian People's Aid - SEE, Civil Rights Defenders, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu) i drugih zainteresovanih strana.

Izveštaj u celosti pogledajte ovde

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs